RTRT Headerfoto

 

De weersvoorspellingen waren vooraf heel erg slecht. Op zaterdag de kilometerbordjes nog gezet en een flink nat pak gehaald.
Maar vandaag begon de dag toch heel mooi: droog op een half spatje na. Kort na de start viel er wel een buitje, maar als je de verhalen nagaat dan heeft het bij Sprint meer geregend dan onderweg. Nou, mooier kan toch niet Lachen. En dan nog, als je een keer aan het lopen bent, dan is een spatje regen ook best lekker, de temperatuur was hoog zat.

Wat wel opvallend was, is dat er veel mensen moesten afhaken uit de tempogroep waarin zij liepen. Soms met de verklaring aan de fietsers dat zij net een griep gehad hadden of dergelijke. Maar denk eraan he mensen, als je dat weet, ga dan niet domweg in een tempogroep starten zoals je normaliter zou doen. Kies in zo'n geval een of twee tandjes lager!

Na terugkomst bij Sprint liet iedereen zich de banaan en thee / water / sportdrank, of iets lekkers van de baar zich goed smaken.
Al dan niet met een lekker stuk appeltaart die bij het Roparun team weer gretig aftrek vond.De spandoeken van de start moesten in elk geval wel even te drogen