RTRT Headerfoto

Hier vind je wat informatie en de links naar de foto's van voorgaande edities van de Road To Rotterdam Trainingslopen.Road to Rotterdam training 25 maart 2012 - 35 km

Zondag is de vierde en laatste trainingsloop Road to Rotterdam gelopen. Hier alles over de route, de sfeer en de foto's!

Om 10 uur vertrokken de atleten, verdeeld over diverse tijdgroepen, bij AV Sprint om een afstand ven 35km af te leggen. De weergoden waren ons goed gezind, +/- 10° , licht bewolkt en een zacht windje, goed loopweer dus. Deze route ging voornamelijk over lange rustige buitenwegen. Een mooi parcours als laatste lange voorbereiding op de marathon over 3 weken. Na de atletiekbaan verlaten te hebben ging het direct het Mastbos in op weg naar het fietspad langs de Mark. Bij het 5 km punt verliet men de Mark richting Ulvenhout om door weidegebied via de Strijbeekseweg en Goorheining langs het bos over de Heistraat het 10km punt te bereiken. Hierna ging het voornamelijk weer door weidegebied richting Chaam, door het centrum op naar het 15km punt. Via de Wildertstraat ging het naar de bosrand en langs het bos bereikte men de Gilzeweg. Verder naar het 20 km punt en daarna via de lange Bredaseweg overgaand in de Chaamseweg,25 km punt terug richting Ulvenhout. Over de carpoolplaats en de rotonde via de Koekelberg en een zandpad bereikte men weer het fietspad langs de Mark. Links af brug over en daarna rechtsaf verder door het Markdal. Langs de SBB boerderij bereikte men de Galderseweg, steken over en gaan de Bouvignedreef in. Hier was het 30km punt. Net voor het 31km punt kon men kiezen om rechtdoor te lopen voor de verkorte route, +/- 32, km of rechts afslaan voor de 35 km. Hiervoor ging men dan via de Huisdreef, Burg. Kerstenlaan, Duivelsbruglaan en Bouvignelaan om weer bij de Bouvignedreef uit te komen. Na +/- 33km passeerde men weer de verversingspost van de 30 km en gaan nu ook rechtdoor tussen de slagbomen door. Rechtsaf de Torendreef in, weg oversteken en dan na nog een 300 op de baan is de 35 km volbracht.Hier aangekomen kon men in het zonnetje bijkomen van deze lange tocht.

Alle vrijwilligers van de Road to Rotterdam Breda wensen de deelnemers aan de Marathon van Rotterdam veel succes toe.

Bekijk de foto's op Flickr.


 Road to Rotterdam training 4 maart 2012 - 30 km

Op 4 maart 2012 was de trainingsloop van 30 km.
Hier vind je een slideshow van foto's van deze Road to Rotterdam training. Als je de foto's individueel wilt bekijken, volg dan deze link.


 Road to Rotterdam training 12 februari 2012 - 25 km

Bij een temperatuur van 5 tot 3 graden onder nul is op 12 februari de tweede trainingsloop Road to Rotterdam 2012 in Breda gelopen. De 25 km ging over een prachtig en goed te belopen route in een winters landschap vanaf het terrein van AV Sprint, via de Rith, Vloeiweide, Rijsbergen, fietspad langs rivier de Aa of weerijs en via Effen weer terug naar Sprint. Ondanks de kou en de concurrentie van de wedstrijd in Schoorl waren er toch 165 deelnemers.

Op 4 maart 2012 is de trainingsloop van 30 km. Zie hier voor de route van 4 maart.

Hier vind je een slideshow van foto's van deze Road to Rotterdam training. Als je de foto's individueel wilt bekijken, volg dan deze link. Road to Rotterdam training 20 maart 2011 - 35 km

zondag, 20 maart 2011 17:13
35km_2011.jpg    Vandaag ging de laatste Trainingsloop uit de serie Road to Rotterdam van start. 159 Deelnemers gingen op weg voor 35 km. De laatste lange afstand, als voorbereiding op de ABN Marathon van Rotterdam op zondag 10 april.

De route van vandaag ging voornamelijk over rustige en lange buitenwegen. Een mooi parcours ter voorbereiding van de marathon over drie weken.
De deelnemers vertrokken bij Sprint en gingen op weg richting het zwembad Wolfslaar. Van hieruit ging men verder naar Bavel.
Door het weide buitengebied van Bavel ging de route verder naar Molenschot. Dwars door het dorp gingen de lopers en eenmaal het dorp uit ging de weg weer verder, richting Gilze. Dit dorp passeerden de lopers en ze gingen verder, de richting van Chaam op. Zover hoefden ze niet te komen.
Via de Kleine Slingerdreef ging de route over een lange verharde weg door het bos naar Ulvenhout. Hier aangekomen bij de rotonde konden de deelnemers van de 6.15 en 6.30 kiezen voor een kortere route over 32 km.
Deelnemers die voor voor de 35 km kwamen liepen het Markdal in en gingen via de Reeptiend naar de Galdersweg. Na een tweetal kilometer over het fietspad kon men bij ‘de Kluis’ het bos in en via het lange en brede bospad van de Lange Dreef terugkeren naar Sprint.
Hier aangekomen kon men in het zonnetje bijkomen van deze lange tocht.

Foto’s van vandaag kun je hier bekijken.

Namens alle vrijwilligers van de Road to Rotterdam Breda wens ik de deelnemers aan de Marathon van Rotterdam veel succes toe.
Peter Loonen,
voorzitter Road to Rotterdam Trainingslopen Breda.