RTRT Headerfoto

 

De eerste trainingsloop van 2016 zit er weer op. Maar liefst 280 lopers gingen van start.
Het weer is altijd een bepalende factor maar we hadden weer volop mazzel. Het was droog ook al stond er richting België een straf windje op kop, de terugweg was een makkie en menig bezwete kop kwam terug op de atletiekbaan bij avSprint.

Ondanks dat het maar een korte afstand was vonden in het clubhuis de thee en bananen gretig aftrek en ook de taart die door een Roparun team werden aangeboden vonden hun weg naar hongerige monden, in ruil voor een vriendelijk sponsorbedrag.

Ons eigen Team Sprinters Breda had een andere actie op touw gezet. Voor 5,- kon men zich na afloop laten masseren door masseurs van het team en ook daarvan werd gretig gebruik gemaakt. Deze actie is zeker voor herhaling vatbaar!

Het Sprint PromoTeam had ook van zich laten horen en op alle tafels lagen flyers om de lopers aan te moedigen hun krachten ook eens te testen bij de Mastbos Cross van zondag 31 januari. Dit is even wat anders dan het lange duur lopen op asfalt, maar zeker een goede test om je kracht te verbeteren.

Flyers Mastbos Cross 31-1-2016