RTRT Headerfoto

Enkele fietsers die de route de afgelopen dagen gefietst hebben, hebben gemeld dat de Zandspui (nabij Etten-Leur) opgebroken en onbegaanbaar is.
Vandaag -eind van de dag- bleek echter dat de situatie goed verbeterd is: de ondergrond is afgewerkt (onderlaag met puingranulaat is gereed) en alleen het laatste stuk van minder dan 100m moet nog af-bestraat worden. Als je zag hoe netjes men het vandaag voor de avond achtergelaten had, dan is het zeer waarschijnlijk dat het morgen na einde werkdag en met het weekend voor de boeg, het er ook netjes bij zal liggen.
Zekerheid hebben we echter pas daarna en zaterdag eind van de dag gaan we de kilometerpaaltjes zetten.
Dus blijf deze website in de gaten houden voor het laatste nieuws!

Mocht het toch verkeerd uitpakken dan is de alternatieve route eenvoudig: op de Hilsebaan één weg verderop pas rechts afslaan (Heigatstraat i.p.v. Hoge Vaartkant) en dan einde rechtsaf (Hoge Bremberg). Even verderop zit je dan weer op de oorspronkelijke route en kom je ook weer uit op de Moerdijkse Postbaan.
Qua meters is het verschil verwaarloosbaar. Maar we doen het alternatief liever niet omdat je dan op de Hilsebaan 2x de rijweg moet oversteken (omdat in het 2e gedeelte het fietspad aan de linker kant van de weg ligt).