RTRT Headerfoto

De weergoden hadden een verzopen zondag voorspeld: veel regen en flinke wind. Wat een geluk dat weersverwachtingen toch niet altijd uit komen.
Onder heel goede weersomstandigheden en voor velen eigenlijk te warm (een beetje te dik aangekleed?), werd de 30 Km afgewerkt en op een enkele kleine blessure na kon iedereen er weer heel tevreden op terugkijken. 

Gelukkig bleef het aantal lopers enigszins beperkt, met 258 zo'n 30 minder dan vorige keer. Maar het is ruim voldoende, we hoeven niet nog groter te groeien.

Deze 30 km ging richting en voorbij Ulvenhout en had een heel leuke eigenschap. Op de Slingerdeef was er een stuk van ca. 3,5 km waar de heengaande en terugkerende loopgroepen elkaar tegen kwamen. Dit was voor velen een leuke ervaring.

Iedereen weer heel erg bedankt voor al jullie inzet en moeite. Vooral de wind was voor velen, zowel lopers als fietsers als bemanning van de drankposten soms best lastig.


Fotograaf Frans Vledder heeft er ook nu weer een bijzonder fraaie rapportage van gemaakt. Klik HIER of op een van de onderstaande foto's om ze allemaal te bekijken.

rtrt2015_30km_foto1   rtrt2015_30km_foto2

rtrt2015_30km_foto3  rtrt2015_30km_foto4  rtrt2015_30km_foto5