RTRT Headerfoto

Het was een mooie dag. Maar voordat iedereen zijn leuke dingetje ging doen, hebben we eerst een minuut stilte in acht genomen voor Ad Akkermans. Lid van het organiserende kernteam en altijd enthousiast en met 100% inzet bij de Road To Rotterdam Trainingslopen. We hebben Ad gemist, ook praktisch, maar vooral als persoon.

Deze 30Km had wel enkele ups en downs. De meeste deelnemers hebben waarschijnlijk vooral heerlijk gelopen in een zonnetje dat wel heel erg veel aan de lente doet denken. En niet aan de winter, hetgeen het in februari toch zou moeten zijn. Want ik zag heel veel bezwete lichamen. In deze tijd van het jaar? Ja dus.

Helaas waren er enkele logistieke problemen. Vanaf het 17km punt tot aan de 20km waren alle bordjes gejat. Weg. Balen, want mede daardoor liepen er daar enkele groepen fout. Gelukkig herstelde men zich daarna wel weer, zodat de meeste groepen ongeveer de juiste afstand hebben gelopen.
Helaas was er ook kort na het 26km punt een bordje rechtsaf niet gezet (mea culpa) waardoor een deelneemster uit de voorlaatste groep die zich had laten terugzakken, is gaan dwalen en daardoor pas veel later weer opgepikt is.
Dit gebeuren maakt des te duidelijker: die bordjes zijn niet zalig makend! Blijf bij je groep en ga niet op onbekend terrein solo een eindje rondlopen. Daar kunnen wij als organisatie ook niet alles in oplossen.

Ook zijn er weer enkele spullen gevonden, zie [Algemene info].
Heb je verder nog suggestie of opmerkingen ter verbetering? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze fotograaf Frans Vledder wordt steeds sneller, de foto's staan al online! Via Deze Link kan je ze bekijken.

2014, 30Km  2014, 30Km

Met heel de groep 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Ad Akkermans. De kilometerbordjes zetten, dat was oa ook zijn ding.

Frans heeft nog veel meer mooie (sport)foto's gemaakt, die kan je via deze Link bekijken.