RTRT Headerfoto

Vooraf was het toch weer een beetje tenen knijpen: wordt het storm en regen en kan het wel door gaan? Of gaat het nog een beetje meevallen?
En gaat het lukken met de wegwerkzaamheden in het Ulvenhoutse bos waarbij een aantal van “onze” fietspaden worden opgebroken (en na komende week grotendeels niet eens meer zullen bestáán). 

Nou die wind was er wel, maar het was over het algemeen toch goed te doen, zo klonken de geluiden na afloop. En het bleef droog, ook wel lekker. En soms zelfs een klein zonnetje.
Het probleem zat hem eigenlijk meer bij de lopers. Vrij veel uitvallers die opgehaald moesten worden, met allerhande klachten.

Met de route-aanpassingen lukte het over het algemeen best goed, er is in al die jaren bij elkaar nog nooit zoveel gele verf op de weg gespoten als deze ene keer. In het bos zijn de sporen grotendeels alweer uitgewist en opgeruimd. Op de andere plekken moet de regen zijn werk nog doen.

Via onderstaande link zie je alle foto’s van vandaag. Het is weer een hele mooie en zeer omvattende reportage geworden. Heerlijk om weer terug te kijken. 
https://photos.app.goo.gl/4t4XMJLdFZnZWxJn8.