RTRT Headerfoto

Aanvulling op het onderstaande:

Er is contact geweest met de organisatie in Rotterdam die de diverse RtRt's begeleidt. Zij nemen morgen (zaterdag 8/2) om 10:00 de beslissing over het wel of niet doorgaan van de trainingslopen. Dat geldt dan voor alle locaties. Wij worden daar morgen over gebeld.
Mocht "Rotterdam" voor doorgaan besluiten, dan kunnen wij hier in Breda eventueel nog besluiten voor afgelasting, als wij het toch niet verantwoord zouden vinden.

Dus opnieuw:
Deelnemers: houd onze website in de gaten!
Vrijwilligers: houd je email in de gaten!

 


De weersvoorspelling voor zondag ziet er niet best uit. Regen en harde wind.

Op dit moment gaan we er nog van uit dat het echte stormachtige pas wat later op de dag zal zijn. En dat er voor nu nog geen zwaarwegende reden is om de 25km trainingsloop nu al af te gelasten.
Maar houd deze website in de gaten, want dit is het enige communicatiemiddel dat we hebben richting de deelnemers!

Ben je een van onze vrijwilligers, houd dan zowel deze site als je email goed in de gaten. Want we weten niet zeker wát en wannéér we dingen kunnen melden.

En het gaat er natuurlijk allemaal om dat we de veiligheid willen kunnen bieden voor zowel de deelnemers, maar vooral ook voor de vrijwilligers. Daarbij vooral te denken aan de fietsers en verzorgingspost mensen. Zij zijn relatief veel kwetsbaarder. Lopers kunnen er meestal wat makkelijker mee omgaan.

 

En dan nog twee opmerkingen mbt het parcours:

** Bij het begin van de Ballemanseweg (van 14,9km tot het kruispunt in Galder) stond vandaag nog een wegafsluiting aangegeven. Maar de weg was vandaag wel doorgankelijk en de verwachting is dat de wegwerkers op vrijdag toch niet meer de zaak op zijn kop zullen zetten. Dus als het goed is zullen we daar op zondag 'gewoon' langs kunnen.
Ook wat dit betreft: houd de info in de gaten!

** De oversteek bij voorheen Café Knooppunt Galder (17,7 km):
De situatie is gewijzigd! Let op het verkeer!
Op wat eerst het fietspad was, is bij het einde van het café een voetgangers-chicane met hekjes geplaatst. Dus effectief is ter hoogte van het café, wat eerst fietspad was nu voetpad geworden.
Ná het café is het fietspad zoals vanouds.

Daarom nu bij het kruispunt niet meer recht oversteken zoals we tot nu toe deden, maar eerst gewoon rechtsaf slaan en ca. 20m op de rijweg. Ter hoogte van het einde van het café nu oversteken, dus vóór het haagje blijven, en het fietspad ter linkerzijde van de weg vervolgen.
Deze oversteek staat zo ook op de rijweg aangegeven.