RTRT Headerfoto

Vooraf dreigde het een vervelend natte zondag te worden. Maar toen het weekend begon te naderen leek het toch wel mee te gaan vallen.
En we hadden geluk: er stond een flinke wind en dat was vooral voor de fietsers soms best zwaar. Maar verder viel het inderdaad alles mee. Er is even een spatje regen gevallen, maar daar werd je niet eens nat van. En zelfs heeft de zon zich af en toe nog even laten zien. Dus aan het weer heeft het niet echt gelegen.

Maar bij de lopers was het deze keer toch wel een beetje opvallend. We moesten al schipperen met de tempomakers wegens vooraf blessures en andere afzeggingen. Maar ook onderweg traden er toch wel wat problemen op waardoor enkelen moesten uitstappen. En we hadden enkele deelnemers die ook het laagste tempo niet aan konden en hun eigen weg wilden gaan. Terug naar Sprint maar zonder de weg te weten. Uiteindelijk toch maar ingestapt in de bezemwagen.
Ook waren er diverse lopers die de 35Km toch nog een beetje teveel van het goede vonden en dankbaar gebruik maakten van de mogelijkheid om de verkorte afstand van 32km te nemen. Terecht, beter bijtijds verstandig kiezen dan jezelf over de kop lopen.

Bij terugkeer bij Sprint was er voor iedereen weer een zeer ruime keuze aan taart en gebak. Tegen een redelijk bedrag heerlijk genieten en tegelijk het goede doel steunen: elke euro gaat rechtstreeks naar de Roparun!
Daarnaast verzorgden vier masseurs M/V van het Roparun Team Sprinters weer massages en ook daar werd goed gebruik van gemaakt.

We wachten weer even in spanning op de foto's die in aantocht zijn...

Al met al kunnen we weer terugkijken op een mooie en goed verlopen 35km trainingsloop.
En ook nu weer opnieuw: alle vrijwilligers bedankt voor al jullie inzet!
 


Tja, het is behelpen als je geen 35km-banner hebt. Dan maar een eenvoudige kilometerpaaltje, zoals je er onderweg zoveel tegen komt ;-) 
Maar áls je dan na 35 km bij dit bordje aankwam, dan kon je blij en tevreden zijn. Dat hebben we dan toch weer maar eens mooi gedaan!

rtrt2017_35km_bordje