RTRT Headerfoto

 

Met een beetje angst voor gladheid in de vroege ochtend op wegen en fietspaden, bleek dat alles mee te vallen. Maar de atletiekbaan was wel spekkie, dus daar konden we niet starten. Dus moesten we snel improviseren en kwam de start bij de poort van de fietsenstalling te liggen. Dat betekende een flink verkorting van de 1e kilometer. Maar met een goede tip konden we dat compenseren in de 2e kilometer zodat het na km-2 weer aardig klopte.
Het zonnetje stond er al vroeg vriendelijk bij en al voor de start stonden er mensen te profiteren van de lekkere zonnestralen. 

De trainingsloop verliep goed, met drie uitvallers met slechts geringe klachten.
En twee fietsen gestrand: eentje op de elastieke spin-handrem Lachen en 1x een lekke band. Maar die fietser kon snel weer op pad geholpen worden met een reservefiets.

Na een melding tijdens de briefing over glas op het fietspad aan de Duivelsbruglaan kon daar snel actie op ondernomen worden. Op maar liefst 4 plekken lag glas van kapotte bierflesjes, maar dat kon goed opgeruimd worden. 25 lekke banden, dat willen we niet! Lachen En er kwamen ook bedankjes van andere passerende fietsers Lachen

Rinus de Regt heeft ook alweer hele mooie foto’s gemaakt. De serie opent kort na het begin al gelijk met hele mooie sfeerplaatjes…
Je vindt ze hier:  https://photos.app.goo.gl/d9Q2hsB6WpYugDYi8.