RTRT Headerfoto

 

Super last-minute hebben wij bericht gekregen dat er op: 

donderdagavond 22-2-2018
van 19:00 tot 20:30
bij  avSprint

een Polar Workshop wordt gehouden, waar je gratis aan kunt deelnemen.
Hieronder de vrijwel onversneden informatie zoals wij die ontvangen hebben.

Doe er je voordeel meeLachen


Op 22 februari gaat ons Polar live event (volledig gratis) bij jullie door in Breda. Er staat een inspirerende workshop met onder andere trainen in hartslagzones, de herstelstatus en trainingsschema's op de planning. Vervolgens kunnen de deelnemers de opgedane kennis gaan testen in de praktijk door een testrun met de Polar M430.

Aangezien het ons interessant lijkt voor jullie leden, vroeg ik me af of jullie het event zouden kunnen delen op jullie Facebookpagina. Dit is de event link: https://www.facebook.com/events/583224968691838/
Er zijn slechts 48 plaatsen en inschrijven is noodzakelijk.


 

 

 

 

Beste loper,

Sta je voor het eerst aan de start van een marathon? Of ben je alwat meer ervaren, maar op zoek naar een nieuw PR? Kom kennis maken met de slimme trainingsbegeleiding van Polar - officiële sponsor van de Road2Rotterdam NN Marathon Rotterdam - en ontdek hoe onze slimme sporthorloges en trainingssoftware jou kunnen helpen je doel te behalen op de Rotterdam Marathon! 

Schrijf je in op één van de sessies en ervaar het zelf!

 

Tijdens deze inspirerende workshop vertellen wij je alles over het trainen in hartslagzones, je herstelstatus en het meten van je voortgang met Polar Running Index. Ook laten wij je zien hoe je Polar Running Program gebruikt - geen standaard trainingsschema, maar een persoonlijk programma, gebaseerd op jouw lichaam en trainingshistorie. En het mooie ervan is, het is gratis én wordt continu op jouw voortgang aangepast. Daarna trekken we de loopschoenen aan en kun je in de praktijk kennis maken met de Polar M430. 

Schrijf je in op één van de sessies en ervaar het zelf! Bovendien krijgen alle deelnemers aan de Road2Rotterdam een mooie aanbieding bij aankoop van een Polar GPS sporthorloge!

Opgelet, slechts 48 plaatsen zijn beschikbaar per sessie dus wees er snel bij! 

 

 

 

 Polar horloges