RTRT Headerfoto

 

Wij zijn trots op onze vrijwilligers!

Voor de lopers is het zwaar en de deelnemers komen al helemaal alleen als zij het wel zien zitten. Voor de tempomakers als vrijwilliger ligt dat al een stuk anders, maar voor de fietsers en postbemanning ligt het helemaal anders. Wat een zware buien zijn er vandaag gevallen! En dan niet even, maar lange zware buien. En dan niet eentje, maar kort na de start een en nog een tweede in het laatste deel van de trainingsloop. Dit natuurlijk afhankelijk ervan of je bij de snellere of langzamere groepen zat. Iedereen is wel nat tot op het vel geworden.

Maar iedereen was echter toch weer dik tevreden.
Slechts drie uitvallers met knieproblemen.

Allemaal weer hartelijk bedankt!

Hier enkele impressies met de foto's van Rinus de Regt.
Je vindt de hele serie HIER.

images/fotos/rtrt2019_35km_1.pngimages/fotos/rtrt2019_35km_2.png

images/fotos/rtrt2019_35km_5.pngimages/fotos/rtrt2019_35km_3.png

 


 

 

De weersvoorspelling beloofde al een stralende dag. En dat werd het ook!
's-Nachts was de temperatuur echter nog rond het vriespunt geweest en het duurde ook een tijdje voordat het wat opwarmde. Dat hoorde je ook van de lopers terug: dat het best een tijdje duurde voordat je warm werd van het hardlopen.
De fietsers hadden zich gelukkig goed voorbereid. Want warm word je op de fiets al helemaal niet gemakkelijk bij deze snelheden
 Lachen

Frans Vledder heeft weer een mooie serie afgeleverd. Met naast de lopers ook veel foto's van de vrijwilligers. Dat kunnen we wel waarderen!
Je vindt ze hier:  https://photos.app.goo.gl/64MtWnVRAptDwJpo8.

 


 

 

Met een beetje angst voor gladheid in de vroege ochtend op wegen en fietspaden, bleek dat alles mee te vallen. Maar de atletiekbaan was wel spekkie, dus daar konden we niet starten. Dus moesten we snel improviseren en kwam de start bij de poort van de fietsenstalling te liggen. Dat betekende een flink verkorting van de 1e kilometer. Maar met een goede tip konden we dat compenseren in de 2e kilometer zodat het na km-2 weer aardig klopte.
Het zonnetje stond er al vroeg vriendelijk bij en al voor de start stonden er mensen te profiteren van de lekkere zonnestralen. 

De trainingsloop verliep goed, met drie uitvallers met slechts geringe klachten.
En twee fietsen gestrand: eentje op de elastieke spin-handrem Lachen en 1x een lekke band. Maar die fietser kon snel weer op pad geholpen worden met een reservefiets.

Na een melding tijdens de briefing over glas op het fietspad aan de Duivelsbruglaan kon daar snel actie op ondernomen worden. Op maar liefst 4 plekken lag glas van kapotte bierflesjes, maar dat kon goed opgeruimd worden. 25 lekke banden, dat willen we niet! Lachen En er kwamen ook bedankjes van andere passerende fietsers Lachen

Rinus de Regt heeft ook alweer hele mooie foto’s gemaakt. De serie opent kort na het begin al gelijk met hele mooie sfeerplaatjes…
Je vindt ze hier:  https://photos.app.goo.gl/d9Q2hsB6WpYugDYi8.

 


 

In de tekst stond bij km-punt 13,64 nog de opmerking over de schuin oplopende berm, daar waar je terug de Bavelseweg oversteekt, de Korte Hoogstraat in.
Vorig jaar was daar ter plaatse al het fietspad opgehoogd tot op hetzelfde nivo als de rijbaan voor de auto's. Maar dit was nog niet in de tekst verwerkt.

Blijf evenwel goed opletten!
Het is een drukke weg en er wordt vaak hard gereden.

 


 

Frans heeft weer zijn best gedaan en dat heeft oa geresulteerd in een paar hele mooie composities.
Klik HIER en kijk zelf..

Voor de fietsers was het weer pittig. Een flinke regenbui en hard tegen de wind in trappen op de open stukken. Ga er maar aan staan!
Voor de lopers was het natuurlijk ook flink nat worden, maar och Lachen.    Wat overduidelijk bleek bij terugkomst bij Sprint: iedereen had er weer maar eens lekker van genoten.


RtRt 13-1-2019 20km RtRt 13-1-2019 20km
RtRt 13-1-2019 20km RtRt 13-1-2019 20km